Lasergraveren en Lasersnijden

Lasergraveren

Lasergraveren biedt u de mogelijkheid om gepersonaliseerde geschenken te maken, uw modellen vooraf in 3D te bekijken en nog heel veel meer. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Wat voorbeelden:

-Een landkaart in hout van uw woonomgeving

-Glazen voorzien van logo en tekst

-Serienummers op typeplaatjes

Snijplanken van logo en tekst voorzien

-en nog heel veel meer

Lasergraveren kan zowel zakelijk als particulier een hele mooie bijdrage leveren aan een uniek ontwerp. Of dat nou is voor een persoonlijk cadeau of relatiegeschenk. We zorgen altijd voor een fraai resultaat. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen beteken? Laat het ons gerust weten en we bespreken graag wat er mogelijk is.

Lasersnijden

Het snijden met een laser biedt u scherpe en gladde snedes. Het proces zorgt voor een strakke afwerking en een professionele look. Er zijn vele toepassingen waar het snijden met een laser voordelen biedt.

De voordelen lasersnijden!

Voor het aanleveren van uw ontwerp, hebben wij een aantal basis categorieën beschreven.
Zo kunnen we samen het beste resultaat behalen!

Wij kunnen werken met alle standaard afbeeldingsformaten zoals .jpg, .jpeg, .png, .pdf enz.

Vectortekeningen kunnen ook gegraveerd worden. In dit geval dient u wel goed aan te geven welke vormen gegraveerd moeten worden. (bijv. door deze vlakken te vullen met zwart). Mogelijke bestandstypes: .EPS, .SVG, .AI, enz.

Complexere gravures waar verschillende dieptes en meerdere schakeringen in voor moeten komen zijn ook mogelijk. Om de mogelijkheden hierover te bespreken kunt u het beste even contact met ons op nemen.

Lasergraveren werkt niet met grijswaarden. De donkere delen van de afbeelding worden gegraveerd, met de witte stukken gebeurt niets.
 

De meest variabele factor bij gravures is de diepte/sterkte van de gravure. Het effect hiervan verschilt danig van materiaal tot materiaal. Wij kunnen deze instellingen zelf kiezen, maar indien u een zekere diepte/donkerheid van de gravure in gedachte heeft kunt u het beste even langskomen om dit aan de hand van testjes of voorbeelden af te spreken.

*Wij kunnen uw afbeelding voor u omzetten in zwart-wit, Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Wij voeren de handeling uit en sturen de afbeelding ter beoordeling aan u terug voordat we deze graveren.

Vraag? of hulp bij uw project?

Maak gebruik van het upload formulier om kort uw project te omschrijven. Wij gaan kijken wat we kunnen betekenen en kunnen vrijblijvende een offerte opstellen.