Lasergraveren

Waarom lasergraveren

Tijdens Lasergraveren beweegt de kop van de machine op hoge snelheid over het materiaal, terwijl deze beweegt brand de laser het ontwerp met precisie in het materiaal.

Lasergraveren kan zowel zakelijk als particulier een hele mooie bijdragen leveren aan een uniek ontwerp. Of dat nou is voor een persoonlijk cadeau of relatiegeschenk. Elke behoefte is anders, en dat maakt het zo uitdagend. Want we proberen altijd een oplossing te vinden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen beteken? Laat het ons gerust weten en we bespreken graag wat er mogelijk is.

Nog meer voordelen van lasergraveren!

Voor het aanleveren van uw ontwerp, hebben wij een aantal basis categorieën beschreven.
Zo kunnen we samen het beste resultaat behalen!

Wij kunnen werken met alle courante afbeeldingsformaten zoals .jpg, .jpeg, .png, .pdf,

Vectortekeningen kunnen ook gegraveerd worden. In dit geval dient u wel goed aan te geven welke vormen gegraveerd moeten worden. (bijv. door deze vlakken te vullen met zwart). bestandsupport: .EPS, .SVG, .AI,….

Complexere gravures waar verschillende diepten en meerdere schakeringen in moeten voorkomen zijn ook mogelijk. Om dit af te spreken kunt u het beste even contact met ons op. 

 is vereist, grijswaarden werken niet. De zwarte stukken worden gegraveerd, met de witte stukken gebeurt niets.
 

De meest variabele factor bij gravures is de diepte/sterkte van de gravure. Het effect hiervan verschilt danig van materiaal tot materiaal. Wij kunnen deze instellingen zelf kiezen, maar indien u een zekere diepte/donkerheid van de gravure in gedachte hebt kunt u best even langskomen om dit aan de hand van testjes of voorbeelden af te spreken.

*Wij kunnen uw afbeelding voor u omzetten in zwart-wit, Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Wij voeren de handeling uit en sturen de afbeelding door vooraleer we deze graveren.

Vraag? of hulp bij uw project?

Maak gebruik van het upload formulier om kort uw project te omschrijven. Wij gaan kijken wat we kunnen betekenen en kunnen vrijblijvende een offerte opstellen.