Lasersnijden

Waarom lasersnijden?

Door middel van slimme software zijn we instaat om complexe vormen uit vrijwel elk materiaal te snijden. Door deze slimme techniek te gebruiken bespaart u veel tijd. Ook zal de hoeveelheid nabewerking flink afnemen doordat je werkt met fijne details tijdens het lasersnijden, hierdoor zullen materiaal delen perfect op elkaar aansluiten.

Nog meer voordelen van lasersnijden!

Voor het aanleveren van uw ontwerp, hebben wij een aantal basis categorieën beschreven.
Zo kunnen we samen het beste resultaat behalen!

Wij kunnen werken met alle courante afbeeldingsformaten zoals .jpg, .jpeg, .png, .pdf,

Vectortekeningen kunnen ook gegraveerd worden. In dit geval dient u wel goed aan te geven welke vormen gegraveerd moeten worden. (bijv. door deze vlakken te vullen met zwart). bestandsupport: .EPS, .SVG, .AI,….

Complexere gravures waar verschillende diepten en meerdere schakeringen in moeten voorkomen zijn ook mogelijk. Om dit af te spreken kunt u het beste even contact met ons op. 

 is vereist, grijswaarden werken niet. De zwarte stukken worden gegraveerd, met de witte stukken gebeurt niets.
 

De meest variabele factor bij gravures is de diepte/sterkte van de gravure. Het effect hiervan verschilt danig van materiaal tot materiaal. Wij kunnen deze instellingen zelf kiezen, maar indien u een zekere diepte/donkerheid van de gravure in gedachte hebt kunt u best even langskomen om dit aan de hand van testjes of voorbeelden af te spreken.

*Wij kunnen uw afbeelding voor u omzetten in zwart-wit, Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Wij voeren de handeling uit en sturen de afbeelding door vooraleer we deze graveren.

Vraag? of hulp bij uw project?

Maak gebruik van het upload formulier om kort uw project te omschrijven. U krijgt vrijblijvend bericht over wat de mogelijkheden zijn en een tijdelijke prijsindicatie.